Gør noget ved PCB her og nu – Lej eller køb en luftrenser!

Vore luftrensere L – 80 og L – 180 er specielle luftrensere til PCB i indeklimaer, de gør det muligt for dig som bygningsejer eller ansvarlig, at nedbringe PCB niveauerne øjeblikkeligt indtil der gøres yderligere tiltag. Luftrenserne er testet af Niras A/S, og er specielt udviklet til PCB i indeklimaer.

Luftrenserne kan også med fordel anvendes efter en PCB renovering, til at nedbringe evt. resterende PCB niveauer.

LUFTRENSERE TIL PCB

Hvis du har brug for vejledning, så kontakt en PCB-ekspert fra TWO Teknik.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

REDUCERER PCB OP TIL 79%

Filtrenes specielle konstruktion og sammensætning betyder, at de er i stand til at opfange helt op til 79% af den mængde PCB der går ind maskinen, dvs. at luftrenseren over tid kan nedbringe PCB værdierne i indeklimaet markant. Dette gøres endda uden de store støjgener, som ellers kendetegner luftbehandlingsmaskiner af forskellig art. Dette gør luftrenserne velegnede til områder med meget strenge krav til støj, som ex. kontorer og undervisningslokaler.

SIKKERHED

Vores serie af luftrensere er ekstremt driftstabile, og er solidt bygget. Luftrenserne er hel lukkede og aflåst med nøgle således, at kun autoriseret service personel har adgang til filter, motor mm.

OM LUFTRENSERNE

L – 80 og L – 180 er CE mærkede luftrensere produceret i Danmark. Maskinenerne indeholder flere forskellige slags filtre, herunder mikrofilter og aktivt kul for, at sikre bedst mulig opfangning af de forskellige PCB congener.

PRIS PÅ LEJE AF LUFTRENSERE

Prisen på lejen af vore luftrensere, afhænger af hvor mange du skal bruge og hvor længe. Lejeprisen er som udgangspunkt ved 1 stk i een dag, 195,- ex. moms. ex.  filtre, opsætning og bortskaffelse af filtre til deponi.

Se de tekniske detaljer for L-80 og L-180 i produktbladet i menuen til højre.

=

MELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

 

Meld dig til vores nyhedsbrev og modtag aktuelle nyheder, kampagner og tilbud fra TWO Teknik. Vi sender kun brancherelevante nyheder - og maksimalt én mail om måneden.

Subscribe to our mailing list

* indicates required

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi er stolte over vores samarbejde med de bedste entreprenører.

PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning

KAN VI HJÆLPE?

Har du spørgsmål, så skriv til vores eksperter her. Vi svarer altid hurtigt.

Du kan også ringe direkte på telefon +45 72302031.