SPS SEAL TRACE er et unikt sporstof til PCB forsegling, og er specielt fremstillet til enhvertid, at kunne teste tætheden/effekten af en PCB forsegling.

PCB renoveringer kan er forbundet med en stor usikkerhed omkring effekt og resultat af de enkelte tiltag, men med sporstoffet SPS SEAL TRACE som markedets eneste, kan du til enhver tid teste effekten af  effekten af den forsegling der er foretaget.

SPS SEAL TRACE påføres inden selve forseglingen, og fordi SEAL TRACE har samme diffusionsegenskaber som PCB og et kogepunkt der ligner de lette PCB congener, vil SEAL TRACE således have de samme forudsætninger for at trænge igennem en forseglet overflade som den PCB man ønsker at spærre inde. Sporstoffet forefindes ikke i naturen i lignende form, og derfor vil det med sikkerhed konkluderes, at et fund af sporstoffet i luften vil stamme fra en utæthed i forseglingen – hvorfor forseglingen således også vil tillade en diffusion af PCB.

Den unikke sammensætning af SPS SEAL TRACE gør at den ved en eventuel forekomst let kan identificeres ved hjælp af GC.MC metoden på samme måde som PCB, endda samtidigt med at der måles for PCB.

sps-seal-trace-logo

Om Sporstof til PCB forsegling og SPS Serien

Serien “TWO SPS” er specielt udviklet til at tilbageholde og teste for giftige afgasninger fra PCB-holdige overflader, uden selv at indeholde skadelige eller giftige stoffer.

Hos TWO Teknik har vi en mening om, at vores materialer skal være så lidt skadelige for mennesker og miljø som muligt, og ved forsegling af et farligt stof som PCB bør man ikke blot pakke PCB én ind i et andet tvivlsomt materiale, eller påføre et giftigt stof, derfor anvender vi ikke opløsningsmidler eller bisphenol A der bla. forekommer i epoxy, i nogen af vores produkter.

Ved at benytte SPS serien har du vished for hensyn til miljø, mennesker og effekt.

Vores produkter er anbefalet af landets førende rådgivere og er anvendt på utallige projekter af forskellig karakter og størrelser.

PCB forsegling & Økonomi

Gennemgribende PCB renoveringer er som udgangspunkt meget omkostelige både i tid og økonomi, og har en lang række følge omkostninger udover selve renoveringen. Med SPS produkterne tilbyder vi en anden økonomi og tid på opgaven, i forhold til at foretage en totalsanering og reetablering.

Prisen afhænger  af naturen af opgaven, herunder bla. om det er forsegling af fuge eller flanker og andre bygningsdele. Kontakt os for en uforpligtigende snak og dit projekt og nærmere priser.

Se også PCB guiden til forsegling
Få mere information om forsegling af PCB fuger på telefon 72 30 20 31, eller benyt kontaktformularen.