TWO Teknik ApS er en innovativ virksomhed der producerer og sælger produkter og løsninger til indeklimaproblemer, byggetekniskeproblemer og arbejdsmiljø. Vi er først med knowhow og nye produkter, og vi er stolte af at være pionerer og se vores løsninger og metodikker er med til at sætte standarter for vores branche.

Vi er en virksomhed der siden 2007 har beskæftiget os med udvikling af forseglings produkter og teknikker, primært til byggeri forurenet med PCB.

Vores erfaring er dannet gennem samarbejde med flere af landets førende rådgivende ingeniører, vidensinstitutter, laboratorier og “hands on arbejde”, hvilket betyder at vores løsninger/service er gennemtestede, afprøvede “ude i virkeligheden” og dokumenterede. Vores kompetencer har udviklet sig specifikt gennem årene, og i dag beskæftiger vi os med følgende områder:

  • Produktion og salg af produkter målrettet til indeklimaproblemer herunder PCB, Klorerede paraffiner og Radon
  • Udvikling af specielle tekniske spærrer efter kundeønske
pcb-primaer

PCB i byggeri

TWO Teknik er Danmarks første og mest erfarne virksomhed inden for forsegling af PCB i bygningsdele. Vi har været med siden allerførste erfaringer blev gjort inden for sanering af PCB til i dag, hvor en forseglingsløsning er en uundgåelig del af en succesfuld PCB renovering.

Forurenede miljøer

Med fokus på indeklima, løser vi årligt rigtig mange opgaver i samarbejde med Entreprenører og Rådgivere, hvor forsegling af PCB bare er én af de nødvendige tiltag for en succesfuld sanering af PCB.

Udvikling

Ligsom vi konstant har vore egne løsninger i udvikling, tilbyder vi også at udvikle nye løsninger og produkter eksternt. Vi har et solidt samarbejde med flere videnscentre og laboratorier.

Vi garanterer: De bedste produkter, Højt fagligt kendskab, Indiskutabel service, Fuld fortrolighed, og Godt håndværk – Derfor er vi anbefalet af landets førende rågivere.

Lars

 

Lars Møller Christensen

Specialarbejder, Arbejdsleder

profil-benny

Benny Cakici

Specialarbejder

profil-rune

Rune Rasmussen

Specialarbejder

profil-tim

Tim Warner

Indehaver