Vi er stolte af som verdens første at kunne præsenterer et forseglingsprodukt til PCB der hærder allerede ved 1 grad, uden brug af opløsningsmidler.  

SPS Primær Vinter er en videreudvikling af den anerkendte højteknologiske diffusionsspærre ”SPS Primær”, som er specielt designet stoppe af-gasningen fra PCB-holdige overflader.
SPS Primær – Vinter, tilbyder de samme meget høje barriereregenskaber, men hærder allerede ved 1 grad celcius. Dermed tilbyder SPS Primær Vinter, en meget længere og mere fleksibel periode for forseglings- og saneringsarbejder.

Tidligere har forseglingsarbejder kun været mulige ved temperaturer over 10 grader i døgnet, og arbejder ved lavere temperaturer har medført øgede projektomkostninger, vinterforanstaltninger, og måske endda forsinkelser.
SPS Primær Vinter gør som verdens eneste, forseglingsopgaverne mulige i vinterhalvåret, uden ekstra omkostninger.
SPS Primær Vinter tilbyder som søsterproduktet, effektiv forsegling af PCB på næsten alle overflader og tillader videre arbejder allerede efter min. 24 timers hærdetid.

SPS Primær er diffusionstestet ved Dansk Miljø Analyse og test viser barrierer-egenskaber på mere end 95%

Se Produktblade og testrapporter i menuen til venstre

Se også PCB guiden til forsegling

SPS-Primaer-4-vinter_edited

Om SPS

Serien “SPS” er specielt udviklet til  afgasninger fra PCB-holdige overflader, uden selv at indeholde skadelige eller giftige stoffer. SPS Primær er den mest benyttede PCB forsegler på det danske marked og er testet og videreudviklet igennem de sidste 10 år.

Hos TWO Teknik har vi en mening om, at vores materialer skal være så lidt skadelige for mennesker og miljø som muligt, og ved forsegling af et farligt stof som PCB bør man ikke blot pakke PCB’en ind i et andet tvivlsomt materiale, derfor anvender vi ikke epoxy der bla. indeholder biphenyler, til vores forseglings arbejde.

Vores produkter er anbefalet af landets førende rådgivere og er anvendt på utallige projekter af forskellig karakter og størrelser.

Se også SPS SEAL TRACE som er et unikt sporstof til PCB forsegling.

PCB forsegling & Økonomi

Gennemgribende PCB renoveringer er som udgangspunkt meget omkostelige både i tid og økonomi, og har en lang række følge omkostninger udover selve renoveringen. Med SPS produkterne tilbyder vi en anden økonomi og tid på opgaven, i forhold til at foretage en totalsanering og reetablering.

Prisen afhænger naturligvis af omfanget af opgaven, herunder bla. om det er forsegling af fuge eller flanker og andre bygningsdele. Kontakt os for en uforpligtigende snak og dit projekt og nærmere priser.

Se også PCB guiden til forsegling

Få mere information om forsegling af PCB fuger på telefon 72 30 20 31, eller benyt kontaktformularen.

KONTAKT OS