PCB i byggematerialer og indeklima er et meget stort sundhedsmæssigt problem, og anvendelsen af PCB i dansk byggeri er langt større end først antaget. Læs vores Hvad er PCB side.

Dels er mængden af byggeri opført i perioden ganske stort og der er ligeledes renoveret en stor mængde bygninger i samme periode.

Den gode nyhed er, at der findes flere metoder og tiltag der betyder at det ikke behøver at være så dyrt og besværligt, som det har været, at nedbringe afgasningen af pcb i bygninger.

Forsegling/Indkapsling med diffusionspærren SPS PRIMÆR er een af dem, og måske nok den mest benyttede og bedst dokumenterede. Som noget nyt og helt unikt kan effekten af SPS PRIMÆR måles ved hjælp af sporstoffet SPS SEAL TRACE.

pcb-i-byggematerialer-twoteknik

Om forsegling af PCB i byggematerialer

PCB i byggematerialer kan forsegles/indkapsles, således at afgasningen stoppes næsten øjeblikkeligt. På denne måde kan omkostelig nedbrydning og reetablering spares, og der kan endda arbejdes videre på de forseglede overflader efter blot 24 timer – Så brugen af SPS PRIMÆR bidrager til en optimeret og økonomisk projekttid.

Vores produkter i SPS serien er tilpasset til de allerfleste byggematerialer, og kan således anvendes til PCB i beton, træ, akrylmaling, teglsten, gasbeton mm.

SPS PRIMÆR til PCB forsegling af byggematerialer

Få hjælp til at forsegle/indkapsle PCB i bygninger, eller hjælp til produktvalg: Ring på telefon 72 30 20 31 og hør mere om dine muligheder.