PCB forsegling med SPS PRIMÆR
PCB-holdige fuger og de omkring liggende bygningsmaterialer, kan forsegles/indkapsles med SPS PRIMÆR for at stoppe afgasningen af PCB her og nu.

PCB forsegling giver tid og mulighed for at planlægge håndteringen af PCB problemet på en økonomisk og rationel måde, fx. kan saneringen af vinduesfuger udskydes til vinduet skal skiftes.

Da en PCB forsegling ikke fjerner selve PCB-fugen, skal den som afværgetiltag anses som “midlertidig”, selvom SPS forsegleren vi benytter til PCB forsegling har vist en reduktion på mere en 90% af afgasningen i mere end 10 år i laboratorie test. (Se test rapporter i venstre side)

PCB Forsegling/indkapsling af de i-siddende PCB-holdige fuger mm. med SPS PRIMÆR tilbyder en hurtig indsats mod problemet med en overskuelig og fornuftig økonomi, sammenlignet med øvrige muligheder for at komme den primære afgassende PCB til livs nu og her.

Se også PCB guiden til forsegling

pcb-primaer

Om SPS

Serien “TWO SPS” er specielt udviklet til at tilbageholde giftige afgasninger fra PCB-holdige overflader, uden selv at indeholde skadelige eller giftige stoffer.

Hos TWO Teknik har vi en mening om, at vores materialer skal være så lidt skadelige for mennesker og miljø som muligt, og ved forsegling af et farligt stof som PCB bør man ikke blot pakke PCB’en ind i et andet tvivlsomt materiale, derfor anvender vi ikke epoxy der bla. indeholder biphenyler, til vores forseglings arbejde.

Vores produkter er anbefalet af landets førende rådgivere og er anvendt på utallige projekter af forskellig karakter og størrelser.

Se også SPS SEAL TRACE som er et unikt sporstof til PCB forsegling.

PCB forsegling & Økonomi

Gennemgribende PCB renoveringer er som udgangspunkt meget omkostelige både i tid og økonomi, og har en lang række følge omkostninger udover selve renoveringen. Med SPS produkterne tilbyder vi en anden økonomi og tid på opgaven, i forhold til at foretage en totalsanering og reetablering.

Prisen afhænger naturligvis af omfanget af opgaven, herunder bla. om det er forsegling af fuge eller flanker og andre bygningsdele. Kontakt os for en uforpligtigende snak og dit projekt og nærmere priser.

Se også PCB guiden til forsegling

Få mere information om forsegling af PCB fuger på telefon 72 30 20 31, eller benyt kontaktformularen.

KONTAKT OS