Gør noget ved PCB her og nu – Lej eller køb en luftrenser!

Vore luftrensere L – 80 og L – 180 er specielle luftrensere til PCB i indeklimaer, de gør det muligt for dig som bygningsejer eller ansvarlig, at nedbringe PCB niveauerne øjeblikkeligt indtil der gøres yderligere tiltag. Luftrenserne er produceret og udviklet i samarbejde med Østergaard Filter ApS og Niras A/S,og er specielt udviklet til PCB i indeklimaer.

Luftrenserne kan også med fordel anvendes efter en PCB renovering, til at nedbringe evt. resterende PCB niveauer.

Reducerer PCB op til 79%

Filtrenes specielle konstruktion og sammensætning betyder, at de er i stand til at opfange helt op til 79% af den mængde PCB der går ind maskinen, dvs. at luftrenseren over tid kan nedbringe PCB værdierne i indeklimaet markant. Dette gøres endda uden de store støjgener, som ellers kendetegner luftbehandlingsmaskiner af forskellig art. Dette gør luftrenserne velegnede til områder med meget strenge krav til støj, som ex. kontorer og undervisningslokaler.

Sikkerhed

Vores serie af luftrensere er ekstremt driftstabile, og er solidt bygget. Luftrenserne er hel lukkede og aflåst med nøgle således, at kun autoriseret service personel har adgang til filter, motor mm.

Om luftrenserne

L – 80 og L – 180 er CE mærkede luftrensere produceret i Danmark. Maskinenerne indeholder flere forskellige slags filtre, herunder mikrofilter og aktivt kul for, at sikre bedst mulig opfangning af de forskellige PCB congener.

Pris på leje af luftrensere

Prisen på lejen af vore luftrensere, afhænger af hvor mange du skal bruge og hvor længe. Lejeprisen er som udgangspunkt ved 1 stk i een dag, 195,- ex. moms. ex. opsætning og bortskaffelse af filtre til deponi.

Se de tekniske detaljer for L-80 og L-180 i produktbladet i menuen til højre.

Læs mere om lette afhjælpnings muligheder under PCB guiden til forsegling

Få mere information om PCB på telefon 72 30 20 31, eller benyt kontaktformularen.